joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sub influența băuturilor acoolice, o femeie a rănit doi copii și a părăsit locul accidentului

UPDATE: M. Florina a fost prezentat ieri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au admis propunerea, emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, femeia este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.


Doi minori au fost răniți de către  o femeie, de 36 de ani din Râmnicu Vâlcea. Aceasta este cercetată pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentul a avut loc ieri, în orașul Băile Olănești. Femeia aflată sub influența băuturilor acoolice a lovit doi copii aflați pe trotuar și a părăsit locul accientului. A fost prinsă în Râmnicu Vâlcea unde nu a respectat semnalele de orprire ale polițiștilor, iar aceștia au pornit în urmărirea sa. După câţiva zeci de metri, autovehiculul a fost blocat pe următoarea stradă.

S-a stabilit faptul că autovehiculul prezenta mai multe avarii la parbriz, capotă, aripă şi oglindă laterală.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana Florinei M., de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma testării cu aparatul etilotest a femeii, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de femeia de 36 de ani, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au dispus prin ordonanţă reţinerea pentru 24 de ore, iar în data de 03 aprilie 2016 va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În prezent aceasta este încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea.

Foto:mediafax.ro

Politica