duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Autovehiculele abandonate, în atenţia poliţiștilor locali

Poliţia Locală a Municipiului Târgu Jiu face un apel proprietarilor de autovehicule abandonate în parcări sau în alte zone din municipiul Târgu Jiu, să elibereze domeniul public. Activitatea de identificare a autoturismelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, care ocupă abuziv trotuarele și locurile de parcare, va continua în perioada următoare. Se va acţiona pe zone, prin patrularea echipajelor Serviciului Circulaţie Rutieră din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu, dar și în baza sesizărilor primite.

Proprietarii sau deţinătorii legali vor fi somaţi pentru ridicarea vehiculelor în cauză de pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţii administrativ–teritoriale a municipiului Târgu Jiu. În cazul în care proprietarul sau deţinătorul legal al vehiculului abandonat nu dă curs somaţiei transmise în scris, în baza dispoziţiei prin care se declară vehiculul abandonat, va fi luată măsura sancţiunii contravenţionale cu amendă de la 1.000 la 2.000 de lei și ridicarea vehiculului fără stăpân de pe domeniul public.

În cursul anului 2015 au fost identificate 45 autovehicule ca fiind abandonate sau fără stăpân, conform Legii nr. 421/2002. În urma demarării procedurilor de trecere a acestora în patrimoniul unităţii administrativ-teritoriale, autovehiculele au fost ridicate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

spot_img
spot_img

Politica