sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cartea cu milioane de accesări

4,2 milioane de accesări. Atât a adunat o carte publicată pe o platformă din mediul online. Autorul este o tânără slătineancă, în vârstă de 21 ani.

Georgiana Sandu a început să scrie la 16 ani, dar prima carte a publicat-o pe site-ul WATTPAD în 2013. „Dangeoruse Love” se numeşte cartea care are 4,2 milioane de accesări. Este primul volul din trilogia „Obsession”. Cartea prezintă povestea unei fete care cade pradă viciilor după separarea părinţilor săi.

„Am început să scriu din dorinţa de a crea o altă lume, una aşa cum mi-o doresc. O lume asupra  căreia să am conducerea supremă. Asta e cel mai fascinant lucru la o carte. Iar inspiraţie găsesc în orice, cele mai mărunte lucruri din jurul meu pot să îmi ofere o idee”, declara tânăra, în urmă cu un an pentru Curierul Naţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, cartea ei a ajuns cea mai populară pe platforma virtuală pe care a fost publicată.

„Am căpătat un ţel, cred că ar fi cel mai corect răspuns. A fost o perioadă în care eram chiar speriată de faptul că nu am o direcţie exactă spre care să mă îndrept. Am urmat liceul de economie, dar nu mă vedeam contabil. Apoi a apărut Wattpad. În privinţa scrisului, am adorat asta de mică, dar nu mi-a trecut niciodată prin cap că o să ajung la nivelul acesta şi că aş putea chiar să mă îndrept spre o posibilă carieră. „Dangerous Love” mi-a dat avânt. Succesul ei m-a ajutat să îmi dau seama ce îmi doresc cu adevărat în viaţă şi care e lucrul la care mă pricep cel mai bine”, a mărturisit Georgiana pentru realitateaoltului.ro.

Celelalte două volume ale trilogiei se numesc „The game” şi „Domination”. “The Game”, este pe jumătate finalizat.

 

 

Politica