luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru Mereu Tânăr a luat sfârșit

Timp de două zile, 30 și 31 octombrie, nu mai puțin de patru trupe de amatori din Piatra Neamț, Brăila, București și Craiova au urcat pe scena sălii de festivități a Coleiului Național „Elena Cuza” din Craiova. Reprezentațiile au fost dintre cele mai diverse, iar actorii și publicul s-au bucurat împreună de magia pieselor de teatru.

Cu acet prilej, Mădălina Florescu, purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”, a declarat că: “la finalul celor două zile ale festivalului ne declarăm mulțumiți. Este îmbucurător faptul că reușim să continuăm organizarea unui festival pe care l-am inaugurat în urmă cu doi ani și care, ajuns la ediția cu numărul trei, dovedește puterea artei, a culturii și a socializării. Componenții celor patru trupe de teatru au pus în scenă piese deosebite. Au reușit să ridice standardul și să pună în scenă regii dificile. Le mulțumesc tuturor pentru participare și, pentru că ne vom continua organizarea unor asemenea manifestări, îi așteptăm cu brațele deschise la Craiova”.

Evident, munca depusă de echipa de bibiotecari de la Craiova a fost una imensă și a necesitat multă răbdare și coordonare. “Am proiectat această piesă – „Siciliana”  – în ultimele două luni și, fapt surprinzător chiar și pentru noi, membrii trupei de teatru Cutezătorii au receptat foarte bine ideile noastre. Trebuie spus faptul că în perioada premergătoare organizării acestei ediții de teatru amator am pregătit, la fel de serios, participarea trupei noastre la „show-ul” Românii au Talent. Ne-am asumat două proiecte importante și dacă la finele amândurora putem spune că am dat tot ceea ce am avut mai bun, înseamnă ca ne-am apropiat mult de obiectivele noastre. Îi felicit pe toți cei care au luat parte la Festivalul Mereu Tânăr. Organizatori, spectatori sau actori, cu toții au contribuit la succesul proiectului nostru”, a declarat Dragoș Manea, coordonatorul Trupei de Teatru de amatori “Cutezătorii” a Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica