joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salarii majorate pe ascuns, la ANAF şi Finanţe

Guvernul Ponta a majorat pe ascuns salariile din Finanţe. Mai exact, Executivul a crescut cu 22% salariul de bază al angajaţilor din Ministerul de Finanţe, ANAF, Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice şi Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili. Sindicaliştii susţin, însă, că vorbim de fapt despre o majorare de peste 50%. Când şi cum s-a luat această decizie? În secret, căci măsura nu a fost anunţată public, şi s-a făcut printr-o derogare de la lege.

În plus, după ce această informaţie a apărut în presă, premierul Victor Ponta a felicitat, pe Facebook, activitatea ANAF, informează Realitatea TV.

De luna viitoare, angajaţii din ministerul Finanţelor, ANAF, Agentia Naţională pentru Achiziţii Publice şi Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili vor primi salarii mai mari cu 22%. În total, 5700 de persoane vor beneficia de această mărire.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/salarii-majorate-cu-peste-60prc-la-anaf-si-finante-guvernul-a-facut-majorarile-pe-sest_1820701.html#ixzz3q97BHlHX 
 

 

Politica