joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Șoferii indisciplinați, amendați

În acest sfârșit de săptămână, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

Polițiștii au acționat pe principalele drumurile naţionale din judeţ și pe arterele principale din municipiul Craiova. Polițiștii rutieri au acționat și pentru conștientizarea șoferilor și a pasagerilor cu privire la importanța purtării centurii de siguranță.

În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 223 sancțiuni contravenționale de peste 61.000 lei, dintre care 120 pentru viteză neregulamentară, 20 amenzi pentru neportul centurii de siguranță, iar 20 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Exemplu: Z.SORIN, 31 de ani, din Craiova a fost depistat conducând un autoturism, pe b-dul Dacia din municipiul nostru, cu viteza de 97 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă în conformitate cu prevederile legale.

 

Politica