duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cu rezervele în Cupă

După succesul de la Ploieşti, CSU nu a revenit acasă, ci a continuat drumul spre Bacău unde, astăzi, va juca în şaisprezecimile Cupei României. Adversară de la ora 16.30 va fi divizionara de ligă secundă Sport Club pregătită de Cristian Popovici. Gazdele oltenilor vin după un rezultat pozitiv înregistrat în week-end, scor 1-0 cu Rapid Suceava, dar după cum declara chiar principalul acestora în urma unui joc nu prea strălucit. Asta nu trebuie să îl bucure pe Emil Săndoi, ştiut fiind că în Cupa României outsiderii au provocat multe neplăceri formaţiilor din eşalonul întâi. De-a lungul vremii formaţiile craiovene au fost “umflate” de Armătura Zalău de două ori, ori de Cimentul Fieni sau Năvodari.

Craiova va aborda acest joc cu mai multe rezerve, mai ales că nu are la dispoziţie decât 18 jucători între care doi juniori chemaţi de la satelit. Vor lipsi, Zlatinski, suspendat, dar şi accidentaţii Kay, Mateiu la Ploieşti, plus, mai vechii Dumitraş şi Izvoranu. Sunt semen de întrebare şi în ce îl priveşte pe Mateiu ori Baweab, dar cu siguranţă la nevoie aceştia urmând a fi introduşi, fiind trecuţi pe foaia de joc.

“Cu Bacăul nu vom folosim toţi jucătorii, o să rulăm puţin lotul“, spunea Săndoi imediat după victoria de la Ploieşti. Și cu toate acestea, CSU ţinteşte victoria, Cupa fiind poate cel mai scurt drum de a cuceri un trofeu şi, de ce nu, de a ajunge în Europa, asta dacă Craiova va avea voie şi acest an, pentru că se află la abia al treilea de la înfinţare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De fapt, Bawab a consimţi acest lucru afirmând: “Trebuie să continuăm seria rezultatelor pozitive miercuri, deoarece Cupa României este un drum scurt spre Europa League“. Și a fost completat de Costin Curelea: “Sigur că este un obiectiv pentru noi Cupa României. Vom merge la Bacău direct de aici, de la Ploieşti, încercăm să ne odihnim şi să câştigăm. Cu siguranţă va fi un meci greu, pentru că ştiu că, tot timpul, pot apărea surprize în Cupă. Vrem să ajungem cât mai sus şi, de ce nu, să câştigăm trofeul“.

 

 

spot_img
spot_img

Politica