duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bilanțul ISU Dolj după trei zile de activitate

Trei zile cu trei incendii, pentru intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 73 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pentru ISU Dolj. 

În data de 22.08.2015, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui case în mun.Craiova, str.Geniştilor. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei, în urma acestuia a ars acoperiş casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe aprox. 20mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 21.08.2015, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a transportat apă potabilă pentru cetăţenii din com. Leu, sat Zănoaga.

În data de 21.08.2015, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor la partida de handbal feminin dintre echipele SCM Craiova şi CSM Ploieşti, desfăşurată în Sala Polivalentă din mun.Craiova.

În data de 21.08.2015, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu un echipaj de intervenţie dotat cu modul de descarcerare pentru a debloca o persoană căzută în locuinţă, în mun.Craiova, Str.Panduri.

În data de 22.08.2015, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor la partida de handbal feminin dintre echipele SCM Craiova şi CSM Ploieşti, desfăşurată în Sala Polivalentă din mun. Craiova.

În data de 23.08.2015, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Robăneştii de Sus. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul anexei gospodărești, existând posibilitatea de propagare la întreaga anexă gospodărească. În urma acestuia au ars aproximativ 20mp din acoperişul anexei gospodărești, un pat, 10 kg materiale textile și s-a degradat un televizor, un frigider. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

În data de 24.08.2015, Garda Pompieri Bechet a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de casă, izbucnit la numitul Ştefan C., în localitatea Sadova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei, în urma acestuia a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 100mp, acoperişul depozitului de furaje pe o suprafaţă de 40mp, două autoturisme, aproximativ 200 kg porumb, aproximativ 80 kg făină de grîu, aproximativ 1000 kg lucernă și tâmplărie p.v.c. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un arc electic.

În data de 23.08.2015, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor la partida de fotbal dintre echipele CSU CRAIOVA- FC Steaua Bucureşti, desfăşurată în mun. Craiova.   

Informează biroul de presă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” DOLJ.

spot_img
spot_img

Politica