luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Continuă războiul dintre Amariei şi Craiova: Clujul se retrage de la turneu

După declaraţiile făcute de antrenorul echipei feminine de handbal a SCM Craiova, Simona Gogîrlă, Carmen Amariei s-a arătat deranjată şi a decis să nu mai trimită echipa la turneul “Cupa Craiovei”, care ar trebui să se dispute vineri şi sâmbătă. 

Astfel, Carmen Amariei a postat pe Facebook că nu va participa la turneul din Bănie.
“În urma declaraţiilor făcute de doamna antrenoare Simona Gogîrlă, ieri, în conferinţa de presă premergătoare turneului de pregătire de la Craiova: «Dacă jucam cu echipe care au luptat în play-out sau nou promovate nu ne putem face o impresie. Un meci câştigat la 10 goluri diferenţă nu e de ajuns». Conducerea echipei «U» Alexandrion a decis retragerea din turneul de pregătire. Considerăm aceste declaraţii ca fiind un afront şi o desconsiderare a adversarului şi a unei echipe precum «U» Alexandrion”, a scris Carmen Amariei pe reţeaua de socializare.
Reacţia fostului technician al SCM Craiova este doar împotriva clubului, întrucât echipa pregătită de Simona Gogîrlă nu ar fi avut joc direct cu Clujul, pentru ca Amariei să se simtă deranjată.

Turneu cu doar două echipe

Policlinica Buna Vestire Craiova

În aceste condiţii, cu o zi înaintea debutului turneului, conducerea SCM Craiova a început căutările, pentru a găsi altă echipă care să participe în locul ardelencelor. În condiţiile în care nu s-a găsit adversar, s-a renunţat şi la Măgura Cisnădie şi turneul va avea două echipe: SCM Craiova şi CSM Ploieşti.
Conducerea Sport Club Municipal Craiova a aflat cu surprindere informaţia conform căruia conducerea grupării ”U” Cluj a anunţat în mediul on-line faptul că declină, în ultimul moment, participarea la cea de-a IX-a ediţie a turneului feminin de handbal, Cupa Craiovei.
”Este o decizie de neînţeles a echipei din Cluj-Napoca, în condiţiile în care nu am primit nicio adresă oficială care să motiveze neparticiparea la turneu. După cum se ştie am fost prezenţi, în urmă cu 2 săptămâni, la Memorialul ”Tiberiu Rusu” organizat la Cluj-Napoca, unde am primit, o dată în plus, confirmarea de participare la turneul de la Craiova. Declaraţiile antrenorului principal al echipei noastre, doamna Simona Gogîrlă, au fost unele cu caracter general fără a fi nominalizate nume sau echipe, ceea ce ne dă dreptul să considerăm că oficialii formaţiei clujene au căutat o motivaţie nefondată pentru a-şi scuza neparticiparea la turneu”, a afirmat directorul S.C.M. Craiova, Marius Barcan.  
În urma acestui eveniment nedorit, independent de eforturile S.C.M. Craiova, programul turneului a suferit modificări majore şi se va prezenta astfel:

Vineri 21 august 2015
18:30    S.C.M. CRAIOVA – C.S.M. PLOIEȘTI
Sâmbătă 22 august 2015
11:00 S.C.M. CRAIOVA – C.S. M. PLOIEȘTI

 

Politica