duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Halep începe aventura la Cincinnati, cu gândul la locul 2

Simona Halep va juca, astăzi, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, iar dacă Şarapova va fi eliminată în această fază şi românca va ajunge în finală, sportiva noastră va urca pe locul 2

Simona Halep, locul 3 WTA, ar putea reveni pe locul 2 în ierarhia mondială, dacă va juca finala turneului de la Cincinnati sau dacă va câştiga trofeul, dar şi în funcţie de rezultatele Mariei Şarapova, poziţia secundă de lunea viitoare fiind importantă pentru stabilirea favoritelor la US Open.

Maria Şarapova este actuala ocupantă a locului 2 WTA. Potrivit site-ului oficial al WTA, dacă rusoaica pierde în al doilea tur la Cincinnati, Halep va urca un loc în clasament în cazul în care va ajunge în finală. Dacă Şarapova câştigă primul meci de la Western & Southern Open, Halep trebuie să-şi adjudece trofeul pentru a urca pe locul 2 WTA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Cincinnati, Simona Halep şi Maria Şarapova sunt pe aceeaşi parte a tabloului, putându-se întâlni în semifinale. Ele sunt calificate direct în turul secund. Halep, cap de serie numărul 3, va juca în manşa a doua cu învingătoarea dintre Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 68 WTA şi Kristina Mladenovic (Franţa), locul 40 WTA. La rândul ei, Şarapova, cap de serie numărul 2, va evolua în această fază cu americanca Varvara Lepchenko, locul 47 WTA.

Begu a acces în turul secund

Locul 2 în clasamentul WTA de săptămâna viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie ce va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA, înaintea finalei.

Simona Halep a ocupat ultima dată locul 2 WTA la 11 mai.

Meciurile din turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, competiţie cu premii totale de 2,7 milioane de dolari, vor avea loc miercuri.

Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, s-a calificat, ieri dimineaţa, în turul doi la Cincinnati (SUA). Begu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 34 de minute, pe Alize Cornet (Franţa), poziţia 27 în ierarhia mondială.

În turul doi, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 13 şi locul 15 WTA, şi Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 41 în clasamentul mondial.

Begu s-a întâlnit de două ori cu Radwanska şi a pierdut ambele întâlniri, iar cu Schmiedlova a avut trei meciuri din care a câştigat unul şi a pierdut două.

Pentru calificarea în turul doi la Cincinnati, Irina-Camelia Begu va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 14.160 de dolari.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica