luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Glume de premier: „Recunosc! Messi m-a ignorat!”

Premierul României, Victor Ponta, a fost prezent la meciul din Supercupa Europei, dintre Barcelona și Sevilla, marți seară, la Tbilisi, la invitația premierului Georgiei. Surprins într-o fotografie în care starul Barcelonei,  Leo Messi trece pe lângă el și nu îl salută, premierul a scris imediat pe Facebook: "Recunosc! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna. Gorghiu demisia!".

După această postare, premierul a făcut un update (serios).

"Update (serios) – la Tbilisi am avut ocazia să-i mulțumesc Președintelui UEFA Michel Platini pentru sprijinul acordat României în organizarea partidelor din Campionatul European 2020! Va fi o uriașă oportunitate pentru București și pentru România!", scria premierul pe pagina personală de Facebook. Alături de această descriere este și o fotografie în care Victor Ponta se află alături de Președintele FIFA și premierul Georgiei, aceștia participând la o degustare de vinuri. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar dacă este foarte activ în mediul virtual, premierul nu și-a anunțat deplasarea în Georgia și nici Guvernul nu a dat nicio informație despre acest lucru. Acțiunea premierului vine la doar o zi de când a revenit din concediul pe care l-a petrecut cu familia. 

La fel de serios ca update-ul său probabil că se întreabă și cetățeni dacă premierului lor îi mai place să guverneze sau doar să se plimbe în străinătate. 

 

 

Politica