sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Halep a scăpat de Șarapova, dar va avea program greu la Toronto

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competiţie care va începe luni şi le va avea ca principale favorite pe Serena Williams (1) şi Simona Halep (2), informează Mediafax. Şarapova are probleme la piciorul drept.

Simona Halep va juca la Toronto direct în turul doi, ea urmând să întâlnească sportiva care se va impune în meciul Jelena Jankovici (Serbia) – Caroline Garcia (Franţa). Apoi, în turul 3, cel mai probabil ar putea juca împotriva nemțoaicei Angelique Kerber, cap de serie 13, care tocmai s-a calificat în semifinale la Stanford. În sferturi ar veni la rând favorita 6, Agnieszka Radwanska, iar în semifinale am putea avea un meci direct pentru locul 3 mondial, contra Petrei Kvitova, favorita 3 a turneului. Aceasta ar urma să joace în sferturi cu Garbine Muguruza, cap de serie 8, o altă jucătoare periculoasă. În fine, finala ar urma să fie, într-un scenariu ideal, contra Serenei Williams.

La competiţia cu premii de 2.513.000 de dolari participă şi Irina-Camelia Begu, care va întâlni în primul tur o sportivă venită din calificări.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica