duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minor, prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

 

Polițiștii doljeni au prins în flagrant un minor în timp ce încerca să fure un portofel dintr-o mașină. 

"Ieri, 8 august a.c., în jurul orei 11.45, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada Spania, a prins în flagrant un minor în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

Polițiștii l-au identificat pe D.Z., de 13 ani, din Băilești, Dolj, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta pătrunsese în autoturismul lăsat neasigurat de C.LUCIAN, 38 ani, din Râmnicu-Vîlcea, de unde a încercat să sustragă un portofel.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvîrșirea infracțiunii de tentativă la furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea documentării întrgii activități infracționale a celui în cauză."- IPJ Dolj

 

Recomandări pentru prevenirea furturilor din autoturisme:

 

  • Parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii şi eventual supravegheate.

  • Nu lăsaţi la vedere, în interiorul autoturismului, bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electronică, etc.)

  • Când părăsiţi autoturismul, indiferent pentru cât timp, nu lăsaţi geamurile deschise/întredeschise şi acţionaţi sistemul de închidere a uşilor. Procedaţi astfel şi în staţiile de alimentare pe timpul efectuării plăţii combustibilului.

  • Montaţi un sistem de alarmă eficient, precum şi un dispozitiv de blocare a axului volanului, pedalelor şi a schimbătorului de viteze.

  • Apelaţi la noile modalităţi tehnice de marcare a autoturismului, inclusiv a anumitor componente exterioare.

Politica