marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE. Accident pe pasajul suprateran

Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat astăzi că accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi că au deschis o anchetă. Şoferul, în vârstă de 22 ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

  Accidentul s-a produs pe pasajul suprateran ce face legătura între Calea București și bulevardul Nicolae Titulescu, dinspre strada Calea Severinului către strada Arieş şi din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, respectiv carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi a lovit un stâlp de iluminat public stradal.
În urma impactului a rezultat răniea uşoară a lui P. MARIUS şi a lui B. ŞTEFANITA, 20 de ani, din Craiova, pasager în autovehicul, potrivit reprezentanţilor IPJ DOlj.

În urmă cu aproximativ o oră, conducătorul unui automobil, marca Volkswagen Polo, a intrat în depășire pe linia de tramvai de pe pasajul suprateran din Craiova. Datorită umidității carosabilului, tânărul a lovit un stâlp, iar în urma impactului acesta s-a ales cu o tăietură pe tibie, iar pasagerul are capul spart. 

 

Fotografia aparține unui participant la trafic, aflat la locul accidentului. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica