luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

200 de şoferi amendaţi pentru viteză

Peste 200 de şoferi au fost amendaţi la sfârşitul săptămânii pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Alţi 30 au luat amenzi pentru că nu purtau centura de siguranţă.

"În acest sfârșit de săptămână, efectivele Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu polițiștii Biroului Rutier Craiova au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de autovehicule a regulilor privind efectuarea depăşirilor și de nerespectarea regimului legal de viteză.

O parte a activităților desfășurate de polițiștii rutieri a vizat îndeosebi combaterea încălcării regimului legal de viteză, acționându-se în sistem ”releu” împreună cu aparatele radar ale Serviciului Rutier Mehedinţi, în zonele sau pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au avut în vedere și verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii de auto înmatriculate în alte state.

Au fost constatate și aplicate nu mai puțin de 302 sancțiuni contravenționale de peste 38.500 lei, dintre care 207 pentru viteză neregulamentară, alte 4 sancțiuni pentru depășiri neregulamentare, 30 șoferi au fost sancționați pentru neportul centurii de siguranță." – IPJ Dolj

Pe de altă parte în cazul a 15 au fost suspendate permisele de conducere, iar poliţiştii au  retras şi 3 certificate de înmatriculare.

Politica