luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viteza i-a fost fatală

Un tânăr de numai 24 ani, din Cluj, a murit după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea și a intrat în glisiera de beton de pe marginea drumului. În accident a fost rănită și o tânără de 27 ani. 

“La data de 03 mai a.c., ora 23.35, S. Ioan, de 24 de ani, din com. Floreşti, jud. Cluj, a condus un autoturism marca BMW, pe DN 7C, din direcţia Sibiu – Rm. Vâlcea, iar pe raza localităţii Păuşa, la km. 5+480m, pe fondul neadaptării vitezei, în curba spre stânga, a părăsit partea carosabilă lovind glisiera din beton şi metalică de pe partea dreapta a drumului, după care a intrat în şanţ, în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto şi rănirea pasagerei, P. Reka, de 27 de ani, din comuna Sarmasag, jud. Sălăj,  diagnostic traumatism cranio-facial minor, escoriaţii faciale, contuzie abdominală şi toraco-lombară dreapta simplă, contuzie genunchi drept simplă,” a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alt accident cu victime, lângă Racovița

Patru persoane au fost grav rănite, între care un copil, într-un accident rutier produs pe DN 7, în afara localității Racovița. Din cauza oboselii, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o autoutilitară.

“La data de 01 mai a.c., P. Sorin de 40 ani, din com. Aninoasa, jud. Dâmboviţa, a condus un autovehicul, pe D.N.7 – în afara localităţii Racoviţa, iar la km.216+670 m.  pe fondul oboselii,  a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de T. Banel, de 22 ani, din com. Dobroteşti, jud. Teleorman.

Din accident a rezultat rănirea a patru persoane: P. Sorin, de 40 de ani, din jud. Dâmboviţa, diagnostic:contuzie toracica şi fracturi costale-traumatism facial, traumatism cot stâng, traumatism lombar dreapta; T. Valentin, de 44 de ani, com. Aninoasa, jud. Dâmboviţa, diagnostic traumatism toracic cu fracturi costale hemitorace stâng, plăgi escoriate; P. Raluca, de 42 de ani, com. Aninoasa, jud. Dâmboviţa, diagnostic, traumatism cranio-cerebral închis şi traumatism thoracic; P. A., de 12 ani, com. Aninoasa, jud. Dâmboviţa, diagnostic: traumatism cranio-cerebral deschis cu plagă contuză regiunea frontală, traumatism cot stâng),” a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

sursa foto: arhiva citynews.ro

Politica