Faurecia, locuri de muncă pentru vâlceni

Prefectul județului Vâlcea, Dumitru Cornoiu, a anunțat că, la sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc o intâlnire între reprezentanții  Faurecia și autoritățile locale vâlcene cu privire la perspectivele și planurile de dezvoltare ale companiei în Râmnicu Vâlcea.

“S-a pus accent în mod deosebit pe recrutarea de resurse umane, atât prin intermediul canalelor de recrutare proprii companiei franceze, cât și prin campaniile derulate cu sprijinul AJOFM.

În ultimele 2 luni Faurecia a recrutat în orașul Râmnicu Vâlcea 180 de persoane, locația actuală ajungând la un număr total de 450 de angajati.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Producătorul de componente auto a decis, recent, atribuirea unui nou proiect locației  vâlceane, pentru compania Renault . De asemenea compania ia în calcul să mai aducă în  fabrică încă un proiect nou, pentru încă 400 de salariați. În acest fel, Faurecia va deveni unul din angajatorii majori din regiune, fiind și primul din domeniul automotive.

Dat fiind succesul înregistrat de proiectele derulate în fabricile Faurecia deja existente la nivel național, compania si-a exprimat interesul in continuarea politicii de dezvoltare atât la nivelul județului  Vâlcea cât și în celalalte zone ale țării,” a anunțat Prefectura Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Populare

Recomandări

Un român a creat panică într-un oraș din Italia. I-a dat fiului să se joace cu o grenadă

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate...

Ploi torențiale și vijelii, în trei județe din Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață un...

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...

Mehedințiul, dezvoltat cu fonduri europene

Mehedințiul se dezvoltă cu fonduri europene. Cel puțin așa...