duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pistol şi muniţie deţinute ilegal

Ieri, 03.01.2015, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea şi ai Secţiei 14 Poliţiei Rurale Bârca au organizat şi executat o acţiune pe linie de poliţie rutieră, pe DJ561, în localitatea Bârca, astfel fiind oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus de P. MIHAELA, 28 de ani, din comuna Sălcuţa, Dolj. De asemenea, în autoturism se afla şi P. REMUS, 32 ani, din comuna Sălcuţa, Dolj, care avea asupra sa un revolver, calibru 4,5 mm şi 466 diaboluri metalice.
 
Arma şi diabolurile au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţişti, totodată stabilindu-se faptul că pistolul este neletal, cu aer comprimat din categoria celor supuse autorizării, dar P. REMUS îl deţinea în mod ilegal.
În continuarea cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că pistolul a fost introdus în ţară în mod ilegal de către R. SORIN, din comuna Vârvoru de Jos, judeţul Dolj. 
Poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pe numele lui P. REMUS sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme din categoria celor supuse autorizării, iar în sarcina lui R. SORIN a fost reţinută infracţiunea de contrabandă.
spot_img
spot_img

Politica