sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bari a renunţat la craioveanul Stoian

Produsul Şcolii de Fotbal “Gică Popescu” nu a reuşit să confirme nici la echipa din liga secundă a fotbalului italian, Bari. 
Deşi fusese împrumutat pentru întregul sezon de la Chievo, antrenorul grupării din Bari a considerat că nu mai are nevoie de serviciile sale, acesta neridicându-se la nivelul aşteptărilor. 
De altfel, Stoian s-a afundat în mediocritate după ce nu a strălucit sub contract cu Roma, echipă la care a ajuns în 2008, dar unde a petrecut doar doi ani, fiind împrumutat în intervalul 2010-2012 la Pescara, respectiv Bari. 
 
În anul 2012 mijlocaşul a fost cumpărat de Chievo Verona, unde a făcut un prim sezon promiţător, înscriind trei goluri în cele 20 de apariţii pe prima scenă a fotbalului italian în tricoul galben. După acest sezon, însă, Stoian nu a mai reuşit să progreseze, în perioada împrumutului la Genoa (2013-2014) acesta bifând doar şapte prezenţe pe iarbă. 
Chievo nu a dorit să îl păstreze pe jucătorul craiovean nici pentru această stagiune, iar atacantul a fost trimis să se “formeze” în liga secundă, la Bari. 
Şase luni a rezistat Adrian Stoian la Bari, iar acum formaţia a rupt înţelegerea de împrumut, jucătorul revenind la Chievo.  
spot_img
spot_img

Politica