sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. SJU Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi. 
Şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul SJU Târgu-Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat că este vorba de zece posturi de medic, de patru de asistenţi, două de infirmieri, trei de îngrijitori de curăţenie şi alte două de muncitori necalificaţi. Toate posturile vacante vor fi publicate până la sfârşitul acestui an, iar la jumătatea lunii ianuarie urmează să fie organizate concursurile, arată AGERPRES.
 
Vom publica aceste locuri de medici, asistenţi, infirmieri şi muncitori necalificaţi, iar până la sfârşitul anului se vor putea începe înscrierile. Pentru asistenţi perioada de înscriere este de zece zile, iar pentru medici de 15 zile. Este vorba despre patru posturi de asistenţi pentru secţiile gastroenterologie, chirurgie II, alergologie şi radiologie, două posturi de infirmieri la ginecologie şi urologie, trei posturi îngrijitori de curăţenie şi două posturi pentru muncitori necalificaţi pentru spaţiile verzi. Mai avem zece posturi de medic pe care le vom scoate la concurs pentru secţiile chirurgie, cardiologie, neonatologie, ATI, radiologie, medicină internă, ginecologie, diabet zaharat, endocrinologie şi oftalmologie. Vom mai scoate la concurs un post de farmacist şef. 
A spus Dumitru Vienescu
 
Vienescu, scrie AGERPRES, a afirmat că marţi a avut loc examenul pentru ultimele posturi scoase la concurs de unitatea medicală, fiind ocupate toate cele 11 posturi de asistenţi medicali, 11 de medici, 10 de infirmieri şi cinci de muncitori necalificaţi.

Politica