sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Trei titluri pentru LPS «Petrache Trişcu»

Finala Campionatului Naţional de Copii 2, desfăşurată la Târgovişte, a desemnat o competiţie prosperă pentru viitorul luptelor craiovene. Micuţii sportivi ai LPS „Petrache Trişcu”, născuţi în intervalul 2002-2001, au făcut faţă cu brio la o competiţie ce a adunat la linia de start peste 400 de participanţi, din toate colţurile ţării. Craiovenii însă au fost primii pe saltea, venind acasă cu trei titluri de campioni naţionali şi alte două medalii. Cei mai eficienţi au fost băieţii, care au consemnat cele trei medalii de aur.

Ion Daniel(29 kg), Capră Raul(53 kg) şi Piroi Alin(73 kg) şi-au depăşit toţi adversarii şi s-au încununat cu titlul suprem la nivel naţional. Astfel, LPS „Petrache Trişcu” s-a clasat în ierarhia cluburilor pe prima poziţie, la întrecerea masculină. La fete, clubul craiovean a obţinut două distincţii, una de argint prin Cristescu Ana-Maria(32 kg) şi una de bronz prin Roşca Florentina(34 kg). Rezultate meritorii au fost înregistrate şi de Jilcu Maria(30 kg), care a încheiat competiţia pe poziţia a IV-a, şi Maraoski Maria(37 kg) – locul V.
Performerii de la Târgovişte sunt antrenaţi de Boboşca Valentin, Cimpoieru Marisu şi Cimpoieru Rică.

Am avut o evoluţie bună la finala copiilor 2, însă se putea şi mai bine. Am fi putut obţine mai multe medalii, dar important este progresul copiilor. A fost un concurs puternic la nivelul lor de vârstă, iar sportivii noştri s-au comportat foarte bine, au avut un răspuns pozitiv. Peste două săptămâni avem finală la copii 1, unde ne aşteptăm să obţinem de asemenea medalii.
Boboşca Valentin

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica