duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciurea: «Am avut un randament slab în ultimul joc, sper să ne revenim cu Hunedoara»

O serie frumoasă de meciuri fără înfrângere s-a stricat în jocul de la sfârşitul săptămânii trecute, din cadrul etapei a IX-a, pentru gruparea din Filiaşi. Elevii lui Ciurea au pierdut, scor 3-1, la Mama Mia Becicherecu Mic, echipă de primă mână în seria a IV-a a eşalonului trei naţional.
Deplasarea la partidă în aceeaşi zi cu disputarea jocului, a amplificat starea de dezechilibru din sânul taberei doljene, a mai pus o cărămidă pe greutatea ce apăsa umerii jucătorilor, majoritatea dintre aceştia cu o săptămână dificilă de pregătire prealabilă meciului.
Tehnicianul Ciurea nu s-a putut baza pe Ştoiu şi Lupu, iar mai mulţi jucători nu s-au putut antrena la capacitate maximă în zilele precedente duelului de la Becicherecu Mic, astfel că la ora partidei CSO Filiaşi a fost disecată de aceste dificultăţi.  

La meciul cu Bechicherecu mic am făcut un joc slab din punctul meu de vedere, am plecat în ziua partidei de acasă, a intervenit şi oboseala, un randament slab din partea unor jucători, care nu s-au putut antrena corespunzător în săptămâna dinaintea jocului, deoarece au acuzat probleme medicale. Doi jucători au fost accidentaţi, doi au fost ocupaţi cu serviciul, sunt probleme pe care o echipă de nivelul ligii a III-a le poate întâlni la un moment dat în timpul sezonului. Am şi întâlnit un adversar extrem de bine pus la punct, după părere mea a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Cu Hunedoara va fi un meci greu, cam ca toate jocurile pe care le-am disputat acasă, dar sper să ne revenimă, să facem un joc bun.  La ora actuală tot lotul este disponibil, mai sunt câteva antrenamente în care sper să nu fie probleme, şi restul îl vom vedea la finalul celor 90 de minute de sâmbătă.
A declarat Gigi Ciurea

Politica