vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO / Suporterii Universităţii Craiova, «Peluza Sud», au invadat Capitala

Faimoasa galeria a Universităţii Craiova, «Peluza Sud», a fost prezentă, sâmbătă, în Bucureşti cu ocazia meciului dintre echipa naţională a României şi naţionala Ungariei din Preliminariile Campionatului European.

Deşi echipa lor, UNIVERSITATEA CRAIOVA, este în afara oricărei competiţii fotbalistice, suporterii Ştiinţei au dorit cu ocazia acestui meci să menţină treaz spriritul Ştiinţei şi să arate tuturor că ei nu au trădat şi nu vor trăda niciodată UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Sâmbătă dimineaţa au luat drumul Bucureştiului, cu trenul, în mod organizat, circa 300 de ultraşi cărora li s-au mai alăturat alţi circa 100-150 din rândul celor care s-au deplasat la Bucureşti cu autoturismele personale sau a celor care îşi desfăşoară activitatea profesională în Bucureşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Odată ajunşi în Capitală, suporterii Universităţii Craiova şi-au manifestat prin lozici, prin cântece, dragostea şi susţinerea pentru UNIVERSITATEA CRAIOVA, atrăgând totodată şi simpatia bucureştenilor şi a celorlalţi suporteri ai diferitelor echipe de fotbal din provincie.

De menţionat că cu ocazia acestui meci, la Bucureşti a avut loc şi deplasarea susţinătorilor echipei abuziv înfiinţate, CSU Craiova, în număr de circa 40 de persoane, cărora li s-a asigurat transportul cu un autobuz RAT de către Primăria Craiova.

După cum se cunoaşte, aceştia provin din gruparea SEZIONE, condusă de Irinel Coandă zis «Charlie», personaj care în schimbul unor sume importante de bani, dar şi a unor favoruri financiare care i se fac constant de către Lia Olguţa Vasilescu, a trecut de partea acestei echipe ilegale.

Nu întâmplător la meciurile disputate de CSU, majoritatea suporterilor echipelor adverse taxează extrem de dur grupul de susţinători ai SEZIONE.

De altfel, în mare parte, ultraşii din România refuză să recunoască acest grup de susţinători ai CSU.

Alăturat vă prezentăm câteva videoclipuri legate de deplasarea membrilor «Peluzei Sud» în Bucureşti.

VIDEO – CLICK AICI

 

sursa foto – https://www.facebook.com/texultras

Politica