duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Boxerii s-au întors cu premii de la malul Mării

Doi dintre elevii maestrului Buzduceanu Costică au avut succes la competiţia „Mănuşa Litoralului”, susţinută în Constanţa la sfârşitul săptămânii trecute.
Pugiliştii craioveni nu s-au întors cu „mănuşa” goală, dimpotrivă au adus acasă două medalii. Păpuşoiu Marius(64 kg) şi-a trecut în cont medalia de argint, după ce a fost învins în finală de boxerul hunedorean Sorin Dobondi, component al lotului naţional.

Pugilistul craiovean a ajuns în ultimul act, după ce a trecut în prima rundă de Dascălu Simion, sportiv legitimat la Dinamo Bucureşti, iar în meciul secund l-a eliminat pe localnicul Hazoiţei(Farul Constanţa) prin K.O. obţinut în repriza a doua. În final, Marius a fost nevoit să se mulţumească doar cu medalia de argint.
Al doilea boxer al clubului craiovean care a izbutit o prezenţă pe podium la concursul susţinut în Constanţa este Stănică Darius(60 kg). Acesta şi-a adjudecat medalia de bronz, ca urmare a înfrângerii suferite în semifinale în faţa constănţeanului Mustafa Arsen, vicecampion mondial de juniori, un adversar mai mult decât redutabil.

Sportivii mei au avut o comportare excepţională, am revenit acasă cu două medalii. Chiar dacă a fost un turneu amical, nefiind o competiţie aflată pe calendarul federaţiei române de box, este un concurs tradiţional pentru pugilismul constănţean şi am acceptat cu drag să participăm. Nu am făcut-o deloc rău, am obţinut două medalii, prin Păpuşoiu Marius şi Stănică Darius, iar meciurile jucate acolo au desemnat teste bune înainte de Cupa României.
Buzduceanu Costică, antrenorul celor doi sportivi premiaţi la «Mănuşa Litoralului»

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica