duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa de cadete a CSM Craiova, favorită la titlul naţional

Elevele lui Banciu s-au întors victorioase de la Constanţa, cu o nouă reuşită pe plan naţional în întrecerile de echipe, categoria cadeţi. Weekendul trecut, la malul Mării, a avut loc cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de cadeţi pe echipe, urmând ca în noiembrie finala să se ţină la Craiova.
Până atunci, luptătoarele de la CSM Craiova au demonstrat că merită să dobândească titlul de campioane naţionale în faţa propriilor spectatori.

Au avut o prestaţie impecabilă la Constanţa, care le-a propulsat pe prima treaptă a podiumului.
Astfel, echipa formată din Ioani Cristina(40 kg – locul I), Priceputu Ştefania(43 kg – locul I), Breazu Denisa(46 kg – locul II), Pintilie Cristina(48 kg – locul I), Vârban Daniela(48 kg – loc III), Bărbulescu Mihaela(52 kg – locul I), Enache Ana(56 kg – locul III), Iva Mădălina(60 kg – locul I), Anghel Alexandra(65 kg – locul I), Dinică Roxana(65 kg – locul III), Niţu Larisa(70 kg – locul I), a ocupat prima poziţie a clasamentului în cadrul competiţiei de la Constanţa, cu un total de 87 de puncte.

Ecart considerabil faţă de urmăritoare

Policlinica Buna Vestire Craiova

Formaţia clubului craiovean a fost urmată în ierarhie de LPS Botoşani(65 de puncte) şi CS Vaslui(63 de puncte).

A fost ultima etapă de campionat naţional, iar acum va urma finala, pe care o vom disputa la Craiova. Conform aşteptărilor noastre, ne-am întors câştigători de la Constanţa, este o victorie ce ne acordă încredere şi ne ţine moralul sus pentru concursul final, din noiembrie, atunci când va conta cu adevărat clasarea pe podium. Eu spun că avem mari şanse să cucerim titlul naţional, mai ales că ne vom lupta pentru el acasă, în Craiova.
Petre Banciu, antrenorul secţiei de lupte libere a CSM Craiova

Politica