sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSM Vâlcea înfruntă fostul antrenor

Formaţia CSM Râmnicu Vâlcea va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Zăvoi, pe CS Mioveni, într-un joc din cadrul etapei a doua din Liga a II-a, seria 2. Trupa pregătită de Erik Lincar va avea şi un adversar special, tehnicianul argeşenilor, Claudiu Niculescu, pregătindu-i pe vâlceni în sezonul trecut.

Trebuie să uităm jocul cu Poli. Ne aşteaptă un alt meci dificil, poate mai greu decât cel cu Timişoara, la Vâlcea. Trebuie să ne întoarcem de la Vâlcea, cu punct sau cu puncte.
A declarat Claudiu Niculescu, conform saptamana.net

Faţă de prima etapă la CSM au avut loc şi câteva schimbări în cadrul lotului.  Fotbalistul Dani Iancu şi-a reziliat contractul cu vâlcenii şi îşi va căuta un nou angajament. În schimb, a revenit fundaşul Cătălin Pârvulescu.
După un împrumut la Pandurii, care a durat doar două luni Pârvulescu a revenit la CSM. Jucătorul a evoluat un singur meci în Liga 1, debutând chiar împotriva Stelei, în meciul cu Steaua, fiind înlocuit în partea secundă a jocului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stancu şi Deaconescu, incerţi

Am vrut să joc, să am meciuri în picioare. Pandurii a fost o experienţă frumoasă, ei mă urmăresc în continuare, poate în viitor voi ajunge din nou acolo. Am jucat mai prost un meci, apoi am simţit că nu mă mai bagă şi am cerut să plec. Eu eram jucătorul CSM-ului, am fost împrumutat la Târgu Jiu. Am venit să ajut CSM-ul să ajut să îşi îndeplinească obiectivul şi să promoveze.
Cătălin Pârvulescu, conform saptamana.net

Pe de altă parte, Ionuţ Stancu şi Mihai Deaconescu au suferit accidentări şi sunt incerţi pentru meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni. Ionuţ Stancu a suferit la antrenamentul de miercuri o accidentare uşoară. Mihai Deaconescu, titular în jocul din prima etapă, de la Pâncota, a suferit şi el o întindere şi are şanse readuse să se refacă până sâmbătă. Cealaltă echipă din Oltenia, FC Olt Slatina va evolua, tot sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, împotriva formaţiei CS Caransebeş.

spot_img
spot_img

Politica