duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Femei băgate în spital de un şofer vitezist

Un tânăr de 23 de ani se face vinovat de rănirea a trei femei după ce, din cauza neadaptării vitezei, a intrat cu maşina într-un cap de pod. Accidentul a avut loc vineri pe DN 6, în Zănoaga.

T.DANIEL, 23 de ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a căzut în şanţul de scurgere a apelor pluviale şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală gravă a lui S.CARMEN, 43 ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, Teleorman, VICTORIEI G., 35 de ani, din Municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman şi vătămarea corporală uşoară a GABRIELEI S., 21 de ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, Teleorman, toate pasagere în autoturism.
Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Tânărul s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accident şi în Craiova

Alte două persoane au fost rănite în acest sfârşit de săptămână în Craiova. Şoferul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui scuter şi s-au izbit.

Ieri, 23.08.2014, ora 00.15, în Craiova, S.MARIUS, 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Amaradia ajuns la intersecţia cu strada George Enescu a efectuat viraj stânga, neacordându-i prioritate de trecere scuterului, neînregistrat sau înmatriculat, condus de S.MĂDĂLIN, 22 de ani, din Brabova, judeţul Dolj, care nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, în situaţia tânărului de 22 de ani rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui S.MĂDĂLIN şi rănirea uşoară a lui P.ADRIAN, de 18 ani, din Craiova. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar pe numele lui MĂDĂLIN S. a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Pe de altă parte, în comuna Drănic un alt accident rutier a dus la rănirea a două persoane.

În noaptea de 24.08.2014, ora 01.45, pe DC 95, în afara localităţii Ţuglui,  U.MARIAN, 38 de ani, din comuna Drănic, Dolj în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a lovit un arbore din afara părţii carosabile. Fiind testat U.MARIAN cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-au recoltat două probe biologice. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea uşoară a lui B.A., 17 ani, din aceeaşi comună, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj

spot_img
spot_img

Politica