sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vitezomanii în vizorul poliţiştilor

În acest sfârşit de săptămână, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu Biroul Rutier Craiova şi formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale şi orăşeneşti din Dolj au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză, traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni. Poliţiştii rutieri au urmărit şi prevenirea accidentelor cauzate de nerespectarea semnificaţiei culorilor semaforului electric aflat în funcţiune de către conducătorii auto.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate în trafic peste 500 autovehicule, astfel fiind constatate 223 sancţiuni contravenţionale pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 40800 lei, dintre care 77 amenzi pentru viteză, 15 pentru traversări neregulamentare, iar alte 8 pentru nerespectarea semforului electric. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 6 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Acţiune în comun poliţie jandarmi

Policlinica Buna Vestire Craiova

În noaptea de 09/10.08.2014, a fost organizată şi executată o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise cu violenţă, în special în zona discotecilor, barurilor şi a altor localuri de alimentaţie publică, urmărindu-se creşterea gradului de siguranţă publică.

Poliţiştii craioveni au acţionat cu precădere în localităţile limitrofe municipiului Craiova împreună cu efective din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.Au fost efectuate verificări şi controale la 29 unităţi comerciale, fiind instituite şi 10 filtre rutiere, astfel peste 160 de pesoane au fost legitimate. Poliţiştii şi jandarmii au aplicat 60 sancţiuni contravenţionale  de peste 16000 lei, în conformitate cu prevederile legale.

În cadrul acţiunii poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ l-au depistat pe P.FLORIN, 25 de ani, din comuna Unirea, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

IPJ DOLJ

spot_img
spot_img

Politica