sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

PROCESUL DEZAFILIERII UNIVERSITĂŢII CRAIOVA – UN NOU TERMEN ÎN 4 SEPTEMBRIE 2014

Astăzi la Tribunalui Bucureşti a avut loc un nou termen în PROCESUL DEZAFILIERII UNIVERSITĂŢII CRAIOVA.

Şi de această dată inculpaţii au reuşit să obţină un nou termen cu motivaţia că UNUL DINTRE EI, ÎN SPEŢĂ ADRIAN ION, AVOCATUL UNUIA DINTRE INCULPAŢI, IERI AR FI SUPORTAT O OPERAŢIE ŞI CĂ NU AR FI AVUT POSIBILITATEA SĂ-ŞI ANGAJEZE UN AVOCAT… EL FIIND AVOCAT DE PROFESIE.

Acest tertip a fost folosit, în scopul vădit, ca instanţa să nu poată pune în discuţie măsura instituirii sechestrului asiguratoriu asupra averii inculpaţilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deşi au obţinut ce şi-au dorit, amânarea procesului, preşedinetele completului de judecată i-a avertizat pe inculpaţi că la următorul termen din 4 septembrie 2014 – NU VA MAI TOLERA NICI O AMÂNARE A JUDECĂRII cererii şi totodată a înaintat adresă către Baroul de Avocaţi din Bucureşti pentru a  pune la dispoziţia instanţei mai mulţi avocaţi din oficiu pentru inculpaţii care vor mai invoca asemenea tertipuri.

Prin urmare se aşteaptă ca la termenul din 4 septembrie 2014 instanţa să insitituie măsurile asiguratorii asupra averii inculpaţilor.
De asemenea, având în vedere Noul Cod de Procedură Penală, începând cu septembrie 2014, termenele de judecată ale acestui proces vor fi din două în două săptămâni.

spot_img
spot_img

Politica