duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PRECIZARE FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

Titularii mărcilor FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, CLUBUL DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA pot fi cunoscuţi prin accesarea REGISTRULUI Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci – singurul organism naţional abilitat în domeniu.

De asemenea, vis-a-vis de aceste mărci ale căror drepturi sunt garantate, nici o persoană NU poate folosi o marcă, chiar şi asemănătoare cu una dintre acestea.
Astfel, este lipsit de relevanţă mărimea sau dimensiunea leului, ce este inscripţionat deasupra leului, de câte ori este inscripţionată litera „U” sau alte amănunte de formă.

Conform Legii 84/1996 – orice persoană care pretinde vreun drept al vreunei mărci înregistrate se poate adresa, printr-o acţiune, în justiţie în vederea câştigării dreptului pretins.
Prin urmare, îi invităm pe toţi cei care consideră că au vreun drept cu privire la această marcă să iniţieze acţiuni în instanţă pentru a-şi dovedi eventualele pretenţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Considerăm că acest subiect de presă este unul făcut la comanda echipei CSU – PSD cu scopul de a face vâlvă înaintea începerii campionatului Ligii I cu obiectivul clar de a atrage atenţia suporterilor echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA şi de inducere în eroare a unora dintre ei cu privire la echipa de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA.

CSU – PSD are nevoie de suporteri, deoarece până acum a reuşit să cumpere FRF, LPF, procurori, judecători, avocaţi, foşti angajaţi ai FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA,  ziarişti, diverse persoane care ocupă diferite funcţii de conducere, dar nu a reuşit să cumpere suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA care sunt foarte mulţi şi foarte greu de păcălit.

vezi mai multe accesând fcuniversitatea.ro

Politica