vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Filiaşul scrie istorie

La malul Dunării, actuala campioană a Ligii a IV-a Dolj a reuşit cea mai importantă victorie din istoria municipiului Filiaşi. Încurajaţi de o galerie numeroasă, fotbaliştii antrenaţi de Gigi Ciurea au început în forţă meciul cu reprezentanta judeţului Vâlcea, Flacăra Horezu, şi, după primul sfert de oră, aveau deja 2-0 şi păreau că vor obţine o victorie facilă. Flacăra vâlcenilor s-a reaprins rapid şi Horezu a început să controleze jocul, iar în minutul 58 se restabilise egalitatea pe tabela de marcaj. Scăpat spre poarta adversă, Bălă deschisese scorul în minutul 12, iar Cruşoveanu a majorat diferenţa la scurt timp, din lovitură liberă. Horezu a redus din diferenţă în minutul 25, când Alex Vladu a transformat lovitura de la 11 m acordată de arbitrul hunedorean Denis Haidiner. Vâlcenii au alergat după egalare şi, în minutul 45, şutul lui Stănică a fost resprins de portarul Lascu. Golul egalizator a picat la lovitura de cap a lui Miloşteanu, iar Flacăra putea chiar să preia conducerea, când balonul degajat de Lascu, direct într-un adversar, a ricoşat în bara laterală.

Doljenii au tremurat pe final

Peste alte 5 minute, Roncea a pătruns în careul doljenilor, dar şutul acestuia a fost blocat de portar. La scurt timp, nou-intratul Celea a profitat de indecizia fundaşilor adverşi şi a readus Filiaşul în avantaj, cu un şut din interiorul careului. Finalul a aparţinut Horezului, însă Miloşteanu a ratat două ocazii în prelungiri şi astfel Filiaşul a promovat în premieră în Liga a III-a.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Consider că rezultatul e echitabil. Ne-am atins obiectivul şi sper ca în acestă vară să ne facem o echipă mult mai bună, cu care să punem probleme tuturor adversarilor. Cu Horezu a fost un joc echilibrat. Am întâlnit o echipă bună, destul de bine aşezată în teren, dar noi am început mai bine meciul, am marcat de două ori, după care am avut o cădere şi a venit golul lor, dintr-un penalti acordat uşor. Până la urmă am câştigat, chiar dacă am avut emoţii pe final. Ne-a lipsit prospeţimea unora dintre jucători, care de obicei evolueză mult mai bine. Acum au jucat mai slab, au căzut puţin fizic în partea secundă, poate şi din cauza faptului că terenul nostru din Filiaşi e mult mai mic, ca şi dimensiuni. Primăria face eforturi să refacă baza sportivă şi sper să fie gata până la prima etapă. Dacă lucrările vor întârzia, putem juca o perioadă chiar la Craiova, pe  Stadionul Extensiv, de exemplu.
A spus antrenorul Ciurea

La meciul de la malul Dunării au asistat antrenorul Nicolo Napoli şi preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Iancu.

Politica