sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii îşi mută sediul central la Cisnădie

Perioada cea mai grea din viaţa unui fotbalist se traduce fără doar şi poate prin cantonamentele de pregătire fizică. Pe cât de dificile şi obositoare sunt aceste stagii pentru un jucător, pe atât de importante devin atunci când încep meciurile oficiale.
Acumulările de natură fizică au calitatea de a face de mult ori diferenţa pe durata unei partide, mai ales în minutele de final, când echipa cu „bateriile” cele mai încărcate are şanse mai mari de izbândă. Tocmai de aceea în pregătirea precompetiţională, latura fizică ocupă un loc principal.

După o săptămână de antrenamente pe plan local, Pandurii au programată astăzi plecarea în primul cantonament al verii, la Cisnădie, unde efortul va fi servit la fiecare masă.
Pregătirea din zona Sibiului va avea un caracter preponderent fizic, fiind prima formă de pregătire centralizată pe care pandurii o susţin în această vară, dar va avea şi momente când jucătorii vor avea ocazia să atingă mingea. Oficialii clubului gorjean au parafat primele două jocuri amicale chiar pentru perioada pe care elevii lui Grigoraş o vor petrece la Cisnădie. Pe data de 1 iulie, Pandurii va întâlnit la Mediaş prim divizionara Gaz Metan, iar două zile mai târziu aceştia vor da piept la Târgu-Mureş cu nou promovata ASA, însă locul de desfăşurare a partidei se poate modifica, şefii clubului gorjean dorind să dispute amicalul la Mediaş, distanţa de deplasare fiind mai scurtă.

Silviu Pană a devenit pandur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lotul pe care Grigoraş îl va deplasa în primul cantonament îi va cuprinde pe jucătorii ce au fost prezenţi la antrenamentele susţinute în Târgu-Jiu, plus noua achiziţie a pandurilor, Silviu Pană. Mijlocaşul central în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de gruparea gorjeană pe un an de la Concordia Chiajna, cu o clauză de cumpărare la sfârşitul perioadei de împrumut. Pană a evoluat în returul sezonului trecut pentru Săgeata Năvodari şi a marcat două goluri în cele zece meciuri jucate.

Am reuşit un prim transfer, jucătorul Silviu Pană care în returul campionatului trecut a evoluat pentru Săgeata Năvodari. Din păcate n-a reuşit, prin evoluţiile lui, să salveze de la retrogradare echipa din Năvodari. Este un jucător tânăr, 22 de ani, l-am urmărit în acest retur, a avut evoluţii foarte bune la Năvodari. Este transferat la echipa noastră sub formă de împrumut pentru o perioadă de un an de zile cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. Sperăm să joace bine, să ne ajute în realizarea obiectivelor şi să rămână la Târgu-Jiu cel puţin 3 ani de zile.
A declarat Eugen Pîrvulescu pentru site-ul oficial al clubului

Articolul precedent
Articolul următor

Politica