sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

«După baraj, vom avea o discuţie concretă»

Clubul cu sediul la Valea Copcii a defilat în actualul sezon al campionatului judeţean, dar nu dispune de un buget care să-i asigure participarea în Liga a III-a. Salvarea ar putea veni de la Primăria Severin, care încearcă să caute o soluţie pentru Stadionul Municipal, pentru reabilitarea caruia s-au alocat în ultimii ani peste 5 milioane de euro, dar care a rămas fără fotbal, Mehedinţiul neavând în prezent nicio echipă în ligile naţionale. Decisiv va fi meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, de la Slatina, unde Minerul va întâlni campioana Ligii a IV-a Gorj, Gilortul Târgu Cărbuneşti.

În primul rând trebuie să promovăm. După acel baraj, vom avea o discuţie concretă. Până acum au fost două runde de întâlniri. Cred că am ajuns la un punct comun, dar nu am stabilit exact în ce va consta asocierea. Oricum, implicarea Primăriei Severin e benefică şi hotărâtoare pentru soarta clubului. Să sperăm că proiectul o să fie viabil şi o să avem o echipă performantă.
A spus vicepreşedintele Minerului Norocel Ciorăscu

Edilul Constantin Gherghe pare şi el optimist în privinţa unei colaborări, însă, dacă Minerul ratează promovarea, Primăria Severin va încerca să importe o nouă echipă, pe modelul Gaz Metan CFR Craiova, transformată ulterior în CS Turnu Severin, dar desfiinţată vara trecută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punctul meu de vedere şi al municipalităţii, ne manifestăm totala disponibilitate pentru a intra parteneri cu echipa Sindicatelor Miniere. Dânşii ne-au promis că putem fi parteneri, dar aşteptăm ca echipa să câştige meciul de baraj, după care ne aşezăm la masa tratativelor.  Important e să găsim înţelegere totală, ca să putem avea din nou o echipă de fotbal în Drobeta Turnu Severin.
A precizat Gherghe

În cazul unei eventuale promovări, noua echipă s-ar putea numi FC Mehedinţi, iar preşedinte va fi Gabriel Boştină! S-a vehiculat şi aducerea divizionarei secunde Rapid CFR Suceava la malul Dunării, situaţie în care Marin Condescu ar deveni manager general, iar Ştefan Nanu ar urma să preia banca tehnică!

spot_img
spot_img

Politica