sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tânără din Mehedinţi, ucisă cu bestialitate în Italia

Cristina Andrea Zamfir, tânăra ucisă cu cruzime în apropiere de Florenţa, era originară din Hunedoara, dar locuia la Mehedinţi, iar modul în care a fost găsită omorâtă a şocat întreaga opinie publică.
Tânăra practica prostituţia, iar duminică noaptea şi-a găsit sfârşitul, fiind cel mai probabil ucisă de un client. Românii au creat o pagină pe o reţea de socializare în care cer oprirea violenţei.
Tânără a fost găsită legată de mâini şi picioare cu bandă adezivă de un lemn, ca şi cum ar fi fost crucificată. Mai mult, în corpul fetei a fost introdusă o ţepuşă. Anchetatorii cred că a fost violată, apoi ucisă în alt loc şi adusă acolo unde a fost găsită. De asemenea, ei cred că Cristina Andreea Zamfir a fost victimă a unui maniac. Un martor a descris scena apocaliptică: femeia a fost găsită dezbrăcată, purtând doar o pereche de pantofi şi ciorapi.

Cel care a aflat primul de moartea fetei a fost chiar soţul acesteia, care s-a trezit cu Carabinierii la uşă. Aceştia i-au dat teribila veste. Bărbatul ştia că soţia acestuia practică prostituţia.
Anchetatorii italieni iau în calcul varianta ca românca să fi fost ucisă de un criminal în serie. O altă femeie care practica prostituţia, o italiancă, a fost găsită în acelaşi mod, cu un an înainte, în aceeaşi zonă.
Ieri, rudele tinerei de 26 de ani au solicitat Primăriei Drobeta Turnu Severin acordarea unui ajutor pentru repatrierea trupului mutilat acasă, în România. Din păcate, este al doilea incident major în care cade victimă o persoană de cetăţenie română în nici o jumătate de an. La sfârşitul lui 2013, trei români, mamă şi fiii ei, au fost împuşcaţi de un italian care lucrase ca agent de pază şi avea probleme financiare dar şi probleme psihice. Din păcate, pentru mamă şi unul dintre băieţi nu s-a mai putut face nimic.
Ieri, pe o reţea de socializare, românii din Italia au creat o pagină în care cer oprirea actelor de violenţă faţă de români.

spot_img
spot_img

Politica