duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andrei Preda: «Rămân la Universitatea, chiar dacă vom începe de jos»

Ultimele zvonuri legate de apropierea unor foşti jucători ai Universităţii de echipa susţinută de Primăria Craiova, nu au determinat şi adevăraţii suporteri ai Ştiinţei să simpatizeze formaţia hibrid CSU Craiova.
Unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai culorilor alb-albastre, fostul apărător al buturilor Universităţii, Andrei Preda, cunoscut sub porecla “Gogoaşă”, consideră că echipa înfiinţată de primarul Vasilescu nu va fi niciodată acceptată de Peluza Sud. Mai mult, “Gogoaşă” este aproape sigur că aceştia vor fi alături de Universitatea Craiova chiar şi dacă echipa va fi nevoită să îşi reia activitatea din eşaloanele judeţene.
În acelaşi timp, Preda nu îi condamnă pe jucătorii care vor să plece la CSU, dar în calitate de suporter nu acceptă această „trădare” din partea foştilor săi colegi.

Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici cu Universitatea Craiova. Principalul vinovat este primarul Craiovei şi pe această cale vreau să rog toţi suporterii Universităţii Craiova care au votat-o pentru primul mandat, să iasă la vot să o demitem, când se va organiza referendumul. Încă o dată spun că îmi pare rău că echipa nu a continuat până în vară, deşi ne-am dorit acest lucru. Când am venit la echipă, cu toţii cunoşteam situaţia financiară a clubului şi am hotărât să ne angajăm în această luptă pentru dragostea faţă de Universitatea Craiova. Eu, Preda Andrei, dacă se va porni în sezonul viitor din Liga a IV-a, voi fi din nou lângă echipă, indiferent de cine va fi patron. Vreau să mai spun că Peluza Sud nu va accepta niciodată echipa făcută de Primărie şi de Federaţie. Dacă cu adevărat Dorel Stoica va semna cu CSU Craiova, ca suporter nu pot fi de acord ca jucătorii Universităţii să joace la echipa Primăriei, dar ca jucător îi înţeleg pentru că au şi ei familii şi trebuie să le întreţină. Pe această cale vreau să îi felicit pe jucătorii Rapidului care au semnat că au primit banii ca echipa să poată promova în Liga I. Am fi putut şi noi, dar eu cred că o mare parte din jucători s-au vândut. Nu am nimic cu colegii mei care fac antrenament cu CSU Craiova, dar ca suporter nu pot să accept aşa ceva. Încă o dată rog suporterii Universităţii să iasă la referendum să o demitem pe Olguţa Vasilescu, pentru că ea a făcut cel mai mult rău acestei echipe.
A declarat Andrei Preda

Politica