sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Proiectul «Ajutăm împreună» a ajuns la final

De fiecare dată s-a dovedit importanţa educaţiei în diversele activităţi pe care oamenii le întreprind zi de zi. Educaţia începe cu tine însuţi şi implică cunoaştere, experienţă, curaj, responsabilitate. Oamenii ar trebui să-şi dorească să fie educaţi pentru a se descurca mai bine în viaţă. Rolul acesteia nu este unul simplu. Educaţia implică multă răbdare, dar şi resurse financiare necesare pentru acoperirea cheltuielilor ce ţin de  suporturile didactice. Omul este rezultatul educaţiei pe care o primeşte, iar aceasta ţine în mare parte şi de societatea în care trăim.
Pentru a veni în sprijinul elevilor craioveni cu posibilităţi materiale reduse, Kaufland România a pus la bătaie numeroase obiecte necesare unei bune desfăşurări a orelor de curs. Proiectul ,,Ajutăm împreună’’ a ajuns ieri la final, beneficiari fiind elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Generală Nr. 36 ,,Ghe. Bibescu’’, precum şi cei de la Şcoala Generală ,,Ion Creangă’’.

Astăzi (n.r.-ieri) trăim clipe unice. Şcoala noastră a fost aleasă ca şcoală câştigătoare într-un proiect sponsorizat de hipermarketul Kaufland. Noi am fost aleşi, deoarece suntem o şcoală de cartier, cu posibilităţi limitate şi cu o rată a abandonului relativ medie. Acest hipermarket vine în sprijinul comunităţii şi ne ajută cu diverse bunuri materiale: xeroxuri, laser-5 bucăţi, videoproiectoare-11bucăţi, aparate foto, planşe, cărţi pentru copii, materiale didactice. Am desfăşurat mai multe activităţi în tot acest timp, în timpul orelor de dirigenţie, a serbărilor şcolare.
A declarat Adriana Cetăţeanu, director Şcoala Generală Nr.36 ,,Ghe. Bibescu’’

Bercea: «Performanţa se realizează având alături tot ceea ce este necesar pentru educaţie»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o bucurie pentru mine şi pentru conducerea ISJ Dolj să participăm la astfel de acţiuni care au menirea de a sprijini şcoala, de a fi alături de şcoală. Materialele vin în spijinul şcolii şi a tuturor celor care sunt implicaţi în activitate. Pentru Kaufland România nu am decât cuvinte de laudă. Performanţa se realizează având alături tot ceea ce este necesar pentru educaţie. Kaufland România vine în ajutorul nostru şi îi mulţumim pe această cale.
A precizat Georgică Bercea, inspector general al ISJ Dolj

Constantin Rada: «Şcolile Ghe. Bibescu şi Ion Creangă au primit dotări de o valoare inestimabilă»

Acţiunea a început anul trecut în luna noiembrie şi s-a finalizat ieri.

Astăzi (n.r.-ieri) se finalizează un proiect de lungă durată. Şcolile Ghe Bibescu şi Ion Creangă au primit dotări de o valoare inestimabilă. Nu ştiu dacă în alte condiţii aţi fi putut sa fiţi dotaţi cu ce aţi primit până acum. Kaufland-ul a făcut un efort financiar imens ca elevii care sunt principalii beneficiari ai acestor sponsorizări, dar să nu-i uităm nici pe dascăli sau părinţi.
Constantin Rada, preşedinte FSLI Dolj

spot_img
spot_img

Politica