sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au încheiat primii cursa de 10 km

Cei doi “cai” de cursă lungă legitimaţi la CSM Craiova au alergat sâmbătă la concursul amical organizat de oraşul Alba-Iulia pentru promovarea sportului în rândul populaţiei de orice vârstă. Printre cei pentru care sportul reprezintă deja un stil de viaţă s-au aflat şi doi atleţi de la CSM Craiova, Marius Ionescu şi Marius Buşcă.
Ei au luat parte la crosul de 10 km, probă la finele căreia amândoi au fost prezenţi pe treptele podiumului. “Piciul”, cum este poreclit Marius Ionescu, s-a clasat pe prima poziţie, fiind urmărit îndeaproape de Marius Buşcă, care a venit al doilea.
Desigur, această cursă a reprezentat doar un bun mijloc de pregătire şi verificare pentru ambii sportivi, în perspectiva viitoarelor competiţii cu încărcătură.

Se pregătesc de sezonul în aer liber

Directorul CSM Craiova, Sorin Manda, are mare încredere în cei doi sportivi că vor reuşi să îşi îndeplinească obiectivele propuse pentru acest an şi ţine să îi felicite pentru prestaţiile avute în competiţia de la Alba-Iulia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ionescu şi Buşcă reprezintă doi dintre sportivii de valoare ai secţiei de atletism, care aduc constant puncte în clasamentele naţionale. Marius Buşcă a început anul în forţă, cu titlul de campion naţional în sală la 3000 de metri, şi îi dorim să o ţină pe aceeaşi lungime de undă. „Piciul” vine după o pregătire destul de lungă în Kenya şi cu siguranţă va debuta în sezonul de aer liber cu rezultate meritorii. Cursa de la Alba-Iulia a fost un bun prilej pentru cei doi să îşi etaleze calităţile într-o competiţie amicală şi ţin să le urez succes în concursurile viitoare.
A declarat Sorin Manda

Politica