sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fetele lui Dobrescu, deja calificate

Deşi n-a avut suficienţi cadeţi pentru a participa şi în întrecerea pe echipe, CSM Drobeta a izbutit trei clasări pe podium la prima etapă a calificărilor. La Târgu Mureş, Suzana Şeicariu s-a impus în limitele categoriei 49 de kg, iar Mădălina Iva (65 kg) şi Larisa Niţu (70 kg) au încheiat concursul pe trei. Ana Maria Denisa Breazu (42 kg) s-a calificat de pe locul al V-lea, în timp ce Mihaela Bărbulescu (46 kg) şi Andrei Seimeanu (100 kg) au acces în finala de la Iaşi, de pe poziţiile opt, respectiv nouă. Primii 16 sportivi de la fiecare categorie vor lupta pentru medalii, în Moldova, în perioada 27-28 martie. Până atunci, va avea loc şi etapa a II-a de calificări, programată la Târgu-Jiu, la sfârşitul acestei săptămâni.

Sunt două etape de calificare, în care participă toate cluburile din ţară. Se face un punctaj în urma rezultatelor de la cele două turnee preliminare. Noi am reuşit să ne calificăm sportivii încă de la etapa de la Târgu Mureş, dar vom participa şi la Târgu Jiu, unde nu vom mai forţa. Va fi ca o pregătire concursul de la sfârşitul acestei săptămâni. Vârful de formă îl vom atinge la finala de la Iaşi, unde sper în 3-4 medalii. Elevii mei au avut evoluţii foarte bune şi la Târgu Mureş, deşi Breazu, Niţu şi Seimeanu sunt debutanţi la cadeţi. La unele categorii au fost peste 30 de sportivi.
A explicat antrenorul severinean Marin Dobrescu  

Iva, Niţu, Bărbulescu şi Breazu au concurat în întrecerea pe echipe pentru CSM Craiova, alături de care s-au poziţionat pe primul loc în clasamentul general pe puncte.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica