luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vrăjitoarea: «Gângioveanu ne-ar putea ajuta, dar momentan se pregăteşte separat»

Doritori la un miniretur cât mai facil care să îi scoată din emoţiile retrogradării, podărenii au pus la punct un lot destul de solid pentru a aborda a doua parte a sezonului. Pe lângă cei şapte jucători transferaţi de la colega de serie ACSV Municipal, venirile lui Buciuman, Murgan, Mohora şi Bălmău, dar şi reîntoarcerea lui Alex Stoica la echipă, Podariul are în pregătiri un fost jucător al Universităţii Craiova, o speranţă din urmă cu câţiva ani a fotbalului din Bănie. Însă mijlocaşul nu se află tocmai în cea mai bună formă sportivă, dat fiind faptul că cei doi ani în care Gângioveanu nu a mai simţit fiorii unui meci de fotbal şi-au pus amprenta asupra calităţilor jucătorului craiovean. Între timp, capacitatea funcţională a organismului a scăzut cu mult faţă de nivelul prezentat în perioada Universitatea Craiova, iar mijlocaşul are lacune la capitolul pregătire fizică, fiind nevoit să urmeze un program separat faţă de restul lotului de la Podari, care are şi un cantonament de zece zile în picioare. Integrarea lui Gângioveanu în echipa podărenilor ar reprezenta o soluţie bună pentru ambele părţi, dacă acesta va reuşi să recupereze timpul petrecut în afara gazonului şi să revină la forma care l-a consacrat. Într-adevăr, procesele readaptării fostului mijlocaş al Ştiinţei la cerinţele fotbalului de performanţă s-ar putea întinde pe o perioadă destul de lungă, dar în liga a III-a, unde nivelul nu este unul foarte ridicat, Gângioveanu s-ar putea recăli cu intensitatea jocurilor oficiale şi în acelaşi timp ar putea pune umărul la pretenţiile podărenilor pentru acest sezon. În vârstă de 24 de ani, Cosmin Gângioveanu ar putea aduce un plus de experienţă echipei lui Vrăjitoarea, desigur dacă va demonstra că încă are microbul fotbalului în sânge şi se poate reprograma la cerinţele sportului profesionist.

Gângioveanu se pregăteşte cu lotul nostru de câteva zile, dar el a stat mult pe bară şi condiţia sa fizică a avut mult de suferit. El se pregăteşte separat faţă de restul jucătorilor, urmăreşte un program care să îl repună pe picioare, dar să vedem dacă va reuşi să ajungă la indicii aşteptaţi de noi. Cosmin are calităţi bune, a demonstrat acest lucru în perioada în care a jucat la Craiova. El ne-ar putea ajuta să ne îndeplinim obiectivul, dar numai dacă va putea alerga cum trebuie, pentru că altfel îi va fi greu şi lui şi echipei. Să vedem cum vor decurge pregătirile în perioada următoare şi hotărâm dacă îl vom păstra sau nu. În rest, lotul îmbracă uniforma dorită de mine, am reuşit să aducem jucători buni în perioada de iarnă, dar acum va urma să şi concretizăm aceste transferuri printr-un joc în meciurile ce urmează.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Bogdan Vrăjitoarea

CS Podari îşi va relua activiatea competiţională la sfârşitul acestei săptămânii, primind sâmbătă vizita echipei CS Tunari. Despre prima partidă a minireturului, Vrăjitoarea a declarat că speră la un redebut cu dreptul, mai ales că vor disputa jocul în postura de gazde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un restart în campionat cu trei puncte ar fi perfect, dar trebuie să rămânem rezervaţi şi să materializăm această dorinţă, nu doar să o exprimăm verbal. Suntem într-o formulă nouă, jumătate de lot a fost schimbat faţă de prima parte a sezonului, iar sâmbătă vom putea trage primele concluzii clare despre jocul echipei. Sper să fie unele pozitive, pentru că avem nevoie de un început de  miniretur cât mai facil, pentru a nu trăi cu emoţii pe final de sezon.
A mai spus Vrăjitoarea

Politica