duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

DARIUS VÂLCOV – DEZAMĂGIT, SUPĂRAT SAU FURIOS?

Câteva mari obiective edilitare sunt în faza de contrucţie în Slatina: centura municipiului, bazinul de înot, sala polivalentă, regiunea metropolitană, etc.Cu siguranţă la data intrării lui Vâlcov în PSD, printre punctele negociate a fost şi terminarea acestor obiective.În anul 2014 alocările bugetare pentru centura Slatinei sunt zero. Senatorul Darius Vâlcov a aflat acest răspuns în urma interpelării ministrului marilor proiecte Dan Şova (senator de Olt). Se ştie că a fost o promisiune a mai multor guverne şi tema de campanie electorală pentru parlamentarii social democraţi de Olt-şoseaua de ocolire a municipiului Slatina care rămâne o investiţie greu de atins sau de făcut.

Corect sesizează senatorul:
Dacă nu se va întâmpla asta platforma industrială ar mai aştepta ani buni un drum de care este atâta nevoie. Să nu uitam că orice transport venit din zona industrială a Craiovei trece prin Slatina.

Investiţia în acest obiectiv nu este foarte mare, pentru un buget naţional, fiind de 10 milioane lei. Pentru cei care nu ştiu, centura ocolitoare va tranzita Slatina prin zona de nord: Pădurea Strehareţi – Salcia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Declaraţia lui Darius Vâlcov credem că este grăitoare, este FURIOS că niciun obiectiv important nu s-a finalizat până acum:
Alocările pentru ea, anul acesta, sunt zero. Urmează ca din aprilie, la rectificare, să vedem dacă se poate face ceva. Nu vreau să spun ce aş face eu sau PSD OLT dacă ministrul Şova sau Guvernul României nu îşi va onora acest angajament. Ar fi o mare dezamăgire pentru mine. Nu poţi să minţi un oraş, care deja a fost minţit de către fosta conducere. Din păcate ambele proiecte, centura şi autostrada, nu sunt demarcate. Sper ca PSD-ul şi actuala alianţă, USL, să nu fie pentru Olt un partid mincinos.

Darius Vâlcov a fost ales senator în Slatina singur. El nu are nevoie de un partid. Când el a candidat la primărie ( din partea PDL-ului ), PSD-ul a înregistrat un scor de 15 %. Se poate vedea foarte clar supărarea senatorului din cuvintele folosite în declaraţie: nu poţi să minţi un oraş, sper ca PSD-ul …, să nu fie … un partid mincinos, nu vreau să spun ce aş face eu sau PSD OLT dacă ministrul Şova sau Guvernul României nu îşi va onora acest angajament, etc.

Surprinzătoare este referirea facută la vechiul guvern PDL:  
Nu poţi să minţi un oraş, care deja a fost minţit de către fosta conducere.

În martie 2013, cu prilejul alegerilor interne în PDL, fostul ministru Elena Udrea a declarat că în Olt investiţiile guvernului Boc s-au ridicat la 120 milioane de euro. Să nu uităm că la vremea respectivă primarul de Slatina şi şef la PDL OLT era Darius Vâlcov. Această sumă colosală investită în judeţ este şi meritul actualului senator.

spot_img
spot_img

Politica