luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şoferi sancţionaţi la Vâlcea

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea transmite că activitatea Serviciului Poliţiei Rutiere desfăşurată în acest sfârşit de săptămână s-a concretizat prin efectuarea unei acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor, aplicarea 177 sancţiuni  contravenţionale, dintre care 73 sunt pentru nerespectarea regimului de viteză pe un anumit sector de drum şi au fost aplicate 225 puncte penalizare.  
În activitatea desfăşurată, au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Râmnicu Vâlcea au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice.
231 persoane au fost legitimate. Poliţiştii au controlat 135 de autovehicule, fiind aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17420 lei.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfăşurat activităţi pentru creştere gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni. Astfel, au fost legitimate 77 persoane, au fost verificate 76 de autovehicule şi aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20355.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica