sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primul jucător pe care oltenii nu îl mai vor la CSU Craiova: „Își termină contractul, și-a luat banii”

Sorin Cârțu încă are un cuvânt important de spus la CSU Craiova, chiar dacă nu mai este angajatul clubului patronat de Mihai Rotaru. Fostul președinte al formației din Bănie îi ofertă sfaturi prețioase patronului alb-albaștrilor, cu care e întâlnește destul de des, mai ales în ultima perioadă. Acum, gloria Craiovei Maxima își permite chiar să vorbească despre lista de plecări, pe care a început-o cu Raul Silva.

Fundașul central nu l-a impresionat prea mult pe Sorin Cârțu, de când este la Craiova. Totuși, Costel Gâlcă va fi cel care va lua o decizie în ceea ce îl privește pe apărător. Se pare că Silva își încheie contractul în această vară, iar CSU Craiova ar rămâne doar cu trei fundași centrali: Zajkov, Maldonado și Badelji. Pe acel post mai pot evolua Crețu și Screciu.

Universitatea Craiova a meritat victoria în meciul cu Rapid. Sigur, au fost și momente mai puțin plăcute, dar care au fost alternate cu momentele bune. Au fost niște faze frumoase. Mi s-a părut o echipă, din asta, preocupată cu o anumită disciplină tactică care i s-a transmis la pregătirea jocului, joc care a arătat și puțin heterogen în zona de apărare, cu un Căpățână fundaș dreapta care nu mai jucase de câteva meciuri. A apărut și cuplul ăstă de fundași care nu mai jucase de câteva meciuri împreună și anume Zajkov cu Raul Silva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-au comportat bine, în special Silva. Mi-a plăcut de el, a fost un jucător sigur sigur în zona respectivă. Nu l-aș mai ține pe Silva din vară. Eu nu vorbesc de partida cu Rapid și nu trebuie să ne lăsăm influențați de partida asta, care a fost una decentă. Dacă punem în balanță tot ce s-a întâmplat până acum și ne uităm la mai multe meciuri, el își termină contractul, și-a luat banii, clubul l-a folosit pentru doi ani de zile și cred că trebuie încercat ceva nou. Trebuie aduși doi fundași centrali pentru a avea o siguranță în axul central. De Crețu nu se pune problema să plece, mie îmi place, e un jucător care se descurcă”, a mai declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

spot_img
spot_img

Politica