sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reunire cu multe nume noi la Podari

Odată cu noul an lotul podărenilor a suferit schimbări majore. Formaţia doljeană a renunţat la zece jucători, Neacşa, Mirescu, Sg. Popescu, Afrem, Cruşoveanu, Dumitraşcu, Ţenovici, Stoichiţoiu, Istudor şi Cimpoieru, dar nu a lăsat spaţiul gol. Pentru a ţine locul celor enumeraţi anterior, au fost transferaţi şase jucători de la ACSVM Craiova(Dina, Ciocioană, Copilescu, Jianu, Dreşcă, Răduţ), repatriat Ionuţ Mitroi şi de curând, s-au alăturat formaţiei, Mohora, Buciuman şi Murgan. Toţi cei amintiţi au fost prezenţi la reunirea lotului, ce a avut loc ieri la un restaurant din Podari, fiind achiziţionaţi oficial.

Mădălin Murgan(30 ani) este poate cel mai sonor nume, deoarece mijlocaşul a activat în trecut pentru Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu-Jiu. Podărenii vor desfăşura primul antrenament din noul an azi, la ora 14, pe stadionul din Podari, urmând ca pe 25 ianuarie să susţină un prim amical, în compania echipei Dunărea Bistreţ. Pregătirea va fi întreprinsă pe plan local până în luna februarie, la începutul căreia este programat un stagiu de pregătire centralizată. Pe 29 ianuarie, aceştia au programată vizita medicală, urmând ca pe data de cinci februarie Podariul să părăsească graniţele pentru a se antrena timp de zece zile pe pământ sârbesc.  

În acest moment formaţia din Podari deţine în lot următorii jucători: portari – Turieanu, Purcea, Slavu, Orban, Ignat, Geacă, Fruntelată, Crângoiu, Al. Stoica, Stăncuţa, Renato Bălan, Dorin Preda, Dina, Ciocioană, Copilescu, Jianu, Dreşcă, Răduţ, Mitroi, Mohora, Buciuman şi Murgan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica