miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Împreună pentru sport

Dacă Moş Crăciun i-a găsit în  compania unor copii de la Şimnicul de Sus, începutul de an debutează cu o nouă acţiune umanitară pentru studenţii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova. Punând mână de la mână, aceştia au decis să-l sprijine pe Costinel Gogoşanu, un tânăr sportiv care practică boxul. Actiunea a demarat la iniţiativa studenţilor FEFS, a pornit după ce media locală a adus în atenţie cazul sportivului. Asociaţia Pro EFS Craiova din cadrul FEFS, a răspuns afirmativ nevoilor pugilistului în devenire, oferindu-i alimente şi echipament sportiv.

Studenţii care au fost sensibili la situaţia sportivului amintit sunt Dora Mustatea, Dan Simona, Veghea Florentina şi Olaru Irinel, care practică sau au practicat sportul de performanţă, înţelegând ce presupune acest lucru cu toate aspectele sale.

Deşi acasă nu are condiţii favorabile continuării unei activităţi sportive, acest copil de 13 ani, nu s-a dat bătut şi a continuat să vină la antrenamente. Fiind la începutul unui lung drum al performanţei, a avut deja câteva rezultate remarcabile, are nevoie de ajutor. Este de apreciat faptul că nu lipseşte de la niciun antrenament şi a luat în serios activitatea sportivă, pregătindu-se ca atare.
A declarat Irinel Olaru, de asemenea practicant al boxului, student la FEFS şi membru Pro EFS Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica