sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardoș: „Să aducem un nou trofeu în Craiova este un obiectiv al nostru”

Din două meciuri, Florin Gardoș se poate alege cu două trofee într-o jumătate de an în alb-albastru.

În campania U Craiova 1948 Club Sportiv SA spre câștigarea Cupei României, Florin Gardoș a evoluat într-un singur joc: victoria cu 5-1 contra celor de la FC Botoșani. Suficient cât să-și adjudece trofeul. Dacă va câștiga și Supercupa pe 14 iulie, fostul „sfânt” poate atinge o performanță remarcabilă: 2 meciuri și 2 trofee în tricoul Craiovei. „Să aducem un nou trofeu în Craiova este un obiectiv al nostru. Am trăit cu toții acele momente minunate de după finala Cupei, și până la urmă e un trofeu în joc, un trofeu pe care ni-l dorim, jucăm acasă și trebuie să câștigăm”, a afirmat jucătorul pentru site-ul clubului din Bănie.

Întrebat de cum decurge pregătirea în Austria, Gardoș a spus: „Mă simt bine, totul a decurs bine în acest stagiu de pregătire. Mă bucur că nu am pierdut nicio zi de cantonament, acesta era principalul obiectiv pentru mine. Cred că cu toții suntem în grafic. Accidentarea din retur a fost chiar la limită, dacă mai aveam o săptămână de pregătire în plus nu se întâmpla. În momentul în care am reluat pregătirea a fost totul ok, totul a decurs normal. Mă simt foarte bine. Încă mai avem de muncă și eu și colegii mei, dar lucrurile stau destul de bine. Mai avem un amical joi, încă trebuie să ne mai punem la punct fizic. Potențialul maxim probabil va fi atins la un momentdat în timpul campionatului, pentru că nu ai cum să fii în cea mai bună formă fizică la început. Sper să reușim să ne prezentăm bine la Super Cupă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În final, a lăudat suporterii alb-albaștri: „Am observat încă de la început, când am venit, că jucam meciuri….chiar și primul, cu Timișoara, chiar dacă nu era în play-off, stadionul era aproape plin. E clar că oamenii iubesc fotbal. Contează mult pentru noi”.

Politica