sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mansour, în pregătiri cu Pandurii

Deși promovase cu ACS Șirineasa în Liga 2, atacantul Gueye Mansour și-a reziliat contractul cu echipa finanțată de Nicolae Sarcină și se află în pregătiri cu Pandurii Târgu Jiu.

Senegalezul n-a semnat noul angajament, fiind încă în negocieri cu conducerea clubului gorjean.

Alături de Pandurii se pregătește și fundașul Daniel Ciobanu. Acesta plecase în iarnă de la Târgu Jiu, din cauza problemelor financiare și a jucat în partea a doua a sezonului la Luceafărul Oradea, cealaltă echipă controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alți 2 foști jucători ai echipei gorjene, Laurențiu Tudor (ultima dată la Ripensia Timișoara) și atacantul Daniel Unguru (Performanța Ighiu) au revenit și ei la Pandurii și ar putea juca sub comanda lui Adrian Bogoi, în noul sezon.

Foști juniori la Petrolul, gemenii Mihai (portar) și Cătălin Cotolan (fundaș) se află în probe la Pandurii, după ce ultima dată au evoluat la Popești-Leordeni.

În schimb, o serie de jucători aflaţi la final de contract cu Pandurii nu s-au prezentat încă la antrenamente. Printre absenți se numără Andrei Şut, Cristian Munteanu, Brian Lemac, Drilon Cenaj sau Milenko Skoric, ultimul fiind accidentat. Bogdan Dănăricu se află și el în perioada de refacere, după operația suferită la începutul primăverii, dar va continua la Pandurii.

Ieri, o parte dintre componenții echipei au efectuat vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. De astăzi, Pandurii va intra în cantonament, pe plan local, la hotelul din incinta Centrului de Copii și Juniori. „Va fi un stagiu centralizat de 10 zile. Sigur vom avea şi jocuri amicale”, a spus antrenorul Bogoi.

Politica