vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Patru răniți, în urma impactului dintre o ambulanță și un autoturism

O ambulanţă, care transporta un pacient, a fost implicată, duminică seară, într-un accident rutier pe DN 56 A, pe raza judeţului Mehedinţi. Salvarea s-a ciocnit cu o altă maşină, condusă de o femeie, în care se aflau şi doi copii. Accidentul s-a produs duminică, 11 februarie, în jurul orei 20.26, în localitatea Şimian, pe DN 56 A.
Ambulanţa transporta de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Drobeta Turnu Severin un bărbat de 43 de ani, purtător de sondă, imobilizat la pat, la Rogova, localitatea de domiciliu a pacientului. Conducătorul auto de pe ambulanţă şi pacientul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost nevoie însă ca o altă ambulanţă să vină la faţa locului pentru a prelua pacientul şi a-l transporta acasă.
Din primele informaţii, din accident au rezultat patru victime, respectiv conducătoarea autoturismului (35 de ani), o altă femeie pasageră în autoturism şi cei doi copii, unul de patru ani şi celălalt de şase luni. Cazul este investigat de Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Politica