Actualitate, Mehedinți, Oltenia

Mehedinți: Patru răniți, în urma impactului dintre o ambulanță și un autoturism

O ambulanţă, care transporta un pacient, a fost implicată, duminică seară, într-un accident rutier pe DN 56 A, pe raza judeţului Mehedinţi. Salvarea s-a ciocnit cu o altă maşină, condusă de o femeie, în care se aflau şi doi copii. Accidentul s-a produs duminică, 11 februarie, în jurul orei 20.26, în localitatea Şimian, pe DN 56 A.
Ambulanţa transporta de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Drobeta Turnu Severin un bărbat de 43 de ani, purtător de sondă, imobilizat la pat, la Rogova, localitatea de domiciliu a pacientului. Conducătorul auto de pe ambulanţă şi pacientul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost nevoie însă ca o altă ambulanţă să vină la faţa locului pentru a prelua pacientul şi a-l transporta acasă.
Din primele informaţii, din accident au rezultat patru victime, respectiv conducătoarea autoturismului (35 de ani), o altă femeie pasageră în autoturism şi cei doi copii, unul de patru ani şi celălalt de şase luni. Cazul este investigat de Poliţia Rutieră Mehedinţi.
Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE