vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Gală” a sărbătorilor de iarnă, din 25 noiembrie, în Craiova

Primăria Craiova vrea să organizeze în acest an, pe lângă Târgul de Crăciun, „Gala Sărbătorilor de Iarnă” şi pune la dispoziție un buget de peste 500.000 lei, pentru cine se încumetă să se ocupe de evenimente.

Primăria Municipiul Craiova a scos la licitaţie, pe SEAP, serviciile de organizare a evenimentului „Gala Sărbătorilor de Iarnă” care ar urma să se desfăşoare în perioada 25 noiembrie 2017 – 1 ianuarie 2018. La licitaţie a fost scoasă şi organizarea Târgului de Crăciun care ar urma să se desfăşoare între 25 noiembrie 2017 şi 7 ianuarie 2018. Valoarea estimată a serviciilor de organizare a celor două evenimente este 527.500 lei fără TVA, din care organizarea Târgului de Crăciun – 172.000 lei, organizarea „Gala Sărbătorilor de Iarnă” – 355.500 lei.

Pentru Târgul de Crăciun, ce va fi organizat în Piaţa „Mihai Viteazul”, municipalitatea vrea ca prestatorul să se ocupe atât de decorarea celor 28 de căsuţe de unde se vor vinde diverse produse, cât şi de organizarea unor spectacole stradale, bineînţeles, respectând tematica sărbătorilor de iarnă. În cadrul Târgului de Crăciun, între 25 noiembrie şi 22 decembrie vor fi organizate şi ateliere pentru copii. În acest sens, prestatorul va trebui să amenajeze Căsuţa lui Moş Crăciun, pe o suprafaţă de minim 40 mp, unde vor avea loc ateliere de lucru manual, gastronomie, ceramică şi altele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gala Sărbătorilor de Iarnă” ar urma să cuprindă o serie de spectacole în Piaţa „Mihai Viteazul”. De exemplu, la inaugurarea evenimentului, pe 25 noiembrie, municipalitatea vrea organizarea unui spectacol de muzică în intervalul orar 18 – 21, la care să participe atât artişti din plan local, cât şi artişti de renume la nivel naţional precum: Andra, Paula Seling, Lidia Buble, ori Maria Dragomiroiu, Dinu Iancu Sălăjanu, pe listă fiind inclus şi Gheorghe Zamfir.

Totodată, prestatorul va trebui să asigure şi organizarea spectacolului de Revelion, între orele 22.30-00.30, pe strada A. I. Cuza, în zona Universităţii din Craiova. Ar urma să concerteze trei artişti/trupe şi ar trebui organizat şi un spectacol cu dansatori. Nu va lipsi focul de artificii de la miezul nopţii dintre ani.

Prestatorii interesaţi pot depune oferte până pe 19 octombrie.

Politica