sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antrenorul Craiovei şi-ar fi dorit adversari mai accesibili în primele etape

Gigi Mulţescu nu este mulţumit de programul pe care îl are echipa sa în prima parte a sezonului, când va întâlni, încă din primele trei etape, două dintre echipele care au ocupat podiumul sezonul trecut, Pandurii şi formaţia campioană Astra. Tehnicianul este de părere că ar fi fost mai convenabil pentru Craiova să joace în primele meciuri cu grupări mai facile, pentru a putea creşte de la meci la meci, dar în acelaşi timp este bucuros de decizia sa de a disputa, în perioada de pregătire, amicale cu echipe puternice, care i-au “călit” jucătorii pentru întâlnirile ce vor urma în campionat. 

Este un început greu pentru noi. Acum mă felicit că am avut adversari atât de puternici în turneul din Austria, ne-au ajutat să creştem în valoare. Întâlnim Pandurii şi Astra, campioana en titre, în primele trei etape. Trebuie să ridicăm nivelul pregătirii, astfel încât să ajungem în vârf de formă cât mai repede. Ar fi fost, probabil, mai bine dacă am fi întâlnit în primele etape adversari mai facili, astfel încât să putem creşte de la meci la meci. Nu mă voi baza pe noroc în această campanie, ci pe munca noastră“, a declarat Gigi Mulţescu.

Jucătorul Bogdan Vătăjelu nu crede că este foarte important cu cine vor juca în primele etape, pentru că oricum vor avea de înfruntat, în cele din urmă, toate echipele din campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întâlnim în primele trei etape două formaţii care au încheiat sezonul precedent pe podium, Pandurii şi Astra, campioana României. Din punctul acesta de vedere nu pare o tragere la sorţi cu noroc, dar oricum tot va trebui să înfruntăm toate echipele. Ne-am pregătit bine în această vară şi de aceea consider că avem forţa să începem cu dreptul în noul campionat“, a spus Vătăjelu.

Marcel Popescu, interesat de kilometri deplasărilor

Pentru preşedintele clubului craiovean ţintarul stabilit de LPF este unul satisfăcător, pentru că nu presupune deplasări lungi până undeva după finalul lunii august.

Nu se poate spune că programul este greu sau uşor, pentru că oricum vom înfrunta toţi adversarii şi nu trebuie să desconsiderăm niciunul dintre ei. Din punctul meu de vedere este bine că începem cu o deplasare scurtă, de 100 de kilometri. Din fericire în prima parte a campionatului, până la pauza din data de 27 august, am evitat deplasările lungi, gen Botoşani, Iaşi ori Cluj, sau Constanţa, unde ar fi fost greu de găsit cazare în această perioadă. Cu Steaua şi Dinamo vom juca în octombrie, când echipa va avea o altă turaţie, iar foarte important pentru mine este că în retur derbiurile cu Bucureştiul se vor disputa în februarie, când avem drept la transferuri şi un stadion nou“, a afirmat Marcel Popescu.

Politica