vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PMP Mehedinţi o vrea pe Udrea

Organizaţia judeţeană Mehedinţi a Partidului Mişcarea Populară susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie. Militanţii filialei au reuşit  să strângă până în prezent peste o mie de semnături pentru susţinerea lui Cristian Diaconescu, însă susţin că mehedinţenii „nu îl cunosc pe actualul candidat”.

Potrivit preşedintelui PMP Mehedinţi, Eugen Golea, membrii Organizaţiei care s-au ocupat de strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu au spus că foarte multă lume nu îl cunoaşte pe acesta, procesul de strângere a semnăturilor fiind dificil din acest punct de vedere.

S-au strâns peste o mie de semnături într-o săptămână. Suntem în target, dar din discuţiile purtate cu colegii mei care se ocupă de strângerea de semnături, înţeleg că merge mai greu comparativ cu strângerea semnăturilor pentru europarlamentare. Foarte multă lume nu-l cunoaşte, iar cei ca îl cunosc spun că nu ia atitudine publică faţă de temele zilei din politică.
A declarat  Eugen Golea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Golea a mai precizat că a avut loc o întrunire a Consiliului Executiv Judeţean al PMP, în care Organizaţia şi-a arătat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie, decizia urmând să fie transmisă de preşedintele Organizaţiei, mâine marţi, în cadrul Colegiului Naţional al PMP care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Politica